Tavataan turvallisesti alueellisia koronasuosituksia noudattaen

Uutinen

Koronaepidemia vaikuttaa toimintaamme myös tänä talvena ja keväänä. Liitossa seuraamme aktiivisesti viranomaistiedotusta www.thl.fi (linkki aukeaa uuteen ikkunaan) ja www.stm.fi (linkki aukeaa uuteen ikkunaan) sekä aluehallintovirastojen ja sairaanhoitopiirien alueellisia rajoituksia sekä ohjeita, ja toimimme niiden mukaan. On tärkeää, että kaikki noudatamme tarkasti suosituksia ja rajoituksia.

Suosittelemme myös epilepsiayhdistyksiä seuraamaan oman alueen rajoituksia. Esimerkiksi sairaanhoitopiirit kokoavat sivuillaan alueellisia suosituksia, rajoituksia ja ohjeita, joita tulee seurata. Koronaepidemia: alueiden tilanne, suositukset ja rajoitukset – Infektiotaudit ja rokotukset – THL (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Järjestämme tällä hetkellä pääasiassa verkkotapaamisia ja -tapahtumia. Kasvokkaisia tapahtumia järjestetään heti kun se on mahdollista. Rajoitusten ja suositusten mukaisissa tapaamisissa tulee turvavälit, käsihygienia ja maskien käyttö varmistaa. Paikalle voi tulla vain täysin terveenä.

Epilepsialiiton henkilöstö jatkaa etätyösuosituksen noudattamista. Olemme tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostitse, chatissa ja neuvonnassa.

Jaksetaan jatkaa!

  • Yhteisö

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?

Aiheeseen liittyvää