Epilepsialehden vuoden viimeinen numero on ilmestynyt!

Uutinen

Epilepsialehti 5/2021 on postitettu jäsenille ja voit lukea tuoreen numeron nettisivuillamme näköislehtenä. Lisäksi julkaisemme lehden kaikki yksittäiset artikkelit sivuillamme marras-tammikuun aikana.

Vuoden viimeisessä numerossa kerromme esimerkiksi epilepsian digihoitopolusta, joka täydentää perinteistä sairaanhoitoa ja vastaanottokäyntejä. HUSin Uuden lastensairaalan Lasten epilepsiavastaanotolla on saatu digihoitopolusta hyviä kokemuksia ja niistä lehdessä kertoo sairaanhoitajana työskentelevä Katja Pulkkinen.

Lisäksi juuri ilmestyneessä numerossa emeritusprofessori ja Epilepsialiiton kunniapuheenjohtaja Matti Sillanpää kertoo kuulumisistaan. Hän on tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran lääkärinä, lastenneurologina, opettajana ja tutkijana. Toiminnanjohtajamme haastatteli Sillanpäätä Vaikuttajafoorumissamme, joka järjestettiin tänä vuonna Turussa. Tapahtuman teemana oli ”Hyvä hoito kuuluu kaikille” ja voit lukea siitä lisää lehdestämme.

Kanta-Hämeen epilepsiayhdistyksessä Jouko Dahlman on järjestänyt lukuisia retkiä ja teatterimatkoja useiden vuosikymmenten ajan. Syksyllä hän järjesti kiitoskonsertin, jossa matkattiin musiikin mukana Saimaan rannalta Venezuelan yöhön ja edelleen Kotkasta Italiaan. Konsertin oli koonnut Seppo Hovi ja pääset Epilepsialehden kautta mukaan konsertin tunnelmiin.

Voit myös lukea lehdestämme muun maussa Petran tarinan ensimmäisestä vertaistapaamisesta sekä Mahdollistaja-hankkeessamme kehitetystä toiminnasta, joka tukee elämän muutoskohdissa.

Mukavia lukuhetkiä!

  • Diagnostiikka ja hoito
  • Kokemustarina
  • Tutkimus
  • Vaikuttaminen
  • Yhteisö

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?

Aiheeseen liittyvää