Vertaisohjaajat

Tämä sivu on tarkoitettu kaikille Epilepsialiiton koulutetuille vertaisohjaajille. Sivulta löydät ajankohtaista tietoa esimerkiksi tulevista koulutuksista, tukitapaamisista sekä vertaiskohtaamisten raportoinnista. Tutustu sivuun ja materiaaleihin ja muista käydä sivuilla säännöllisesti kurkkaamassa ajankohtaiset asiat.

Vertaisohjaajien syventävä koulutus 2024

Seuraava vertaisohjaajien Taitoa ja työvälineitä vertsikkatoimintaan -syventävä koulutus järjestetään Jyväskylässä 16.-17.3.2024. 

Ohjelma ja haku koulutukseen julkaistaan vuoden vaihteessa.

Muistathan päivittää meille yhteystietosi (sähköpostiosoite, kotiosoite) niiden vaihtuessa!

Materiaaleja vertaisohjaajana toimimisen tueksi

Tiedostomuoto: PDF

Tietoa yksilöllisestä vertaistuesta

Kuvaus tiedostosta: Dioissa perustietoa yksilöllisestä vertaistuesta Epilepsialiitossa. Esittelijöinä Aida Mikkola ja Piritta Selin Epilepsialiitosta. Diat esitetty Yksilöllisen vertaistuen koulutuksessa 11/2022.

Lataa tiedosto
Tiedostomuoto: PDF

Omat voimavarat vertaisohjaajan tukena

Kuvaus tiedostosta: Dioissa tietoa mielen hyvinvoinnista ja voimavaroista sekä ryhmätyön osuus. Esittelijöinä Aida Mikkola ja Vuokko Mäkitalo. Diat esitetty Yksilöllisen vertaistuen koulutuksessa 11/2022.

Lataa tiedosto
Tiedostomuoto: PDF

Muutosmyönteinen voimaannuttava haastattelu

Kuvaus tiedostosta: Dioissa työkaluja ja keinoja vertaistukikohtaamisiin, lisäksi harjoituksia, joita voit hyödyntää vapaaehtoistyöskentelyssä. Esittelijänä Satu Porras. Diat esitetty Yksilöllisen vertaistuen koulutuksessa 11/2022.

Lataa tiedosto

Ota yhteyttä!

Piritta Selin

Vastaan Epilepsialiiton järjestötoiminnasta sekä toimin vapaaehtois- ja vertaistoiminnan valtakunnallisena koordinaattorina. Toimin Epilepsialiitossa tietosuojavastaavana.

Tanja Vihriälä-Määttä

Kehitän ja tuen vapaaehtois- ja lapsi- ja perhetoimintaa. Vastaan Epilepsialiiton neuvontaan sekä kehitän ja osallistun vertaistuki-, ryhmä- ja kurssityöhön.

Aida Mikkola

Kehitän ja tuen vapaaehtois- ja nuorten toimintaa. Vastaan Epilepsialiiton neuvontaan sekä kehitän ja osallistun vertaistuki-, ryhmä- ja kurssityöhön.

Hanna-Reetta Ruokamo

Kehitän ja tuen vapaaehtoistoimintaa. Vastaan Epilepsialiiton neuvontaan sekä kehitän ja osallistun vertaistuki-, ryhmä- ja kurssityöhön.

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?