Kaisa Nurminen

Pohjois-Pohjanmaan epilepsiayhdistys ry esittää jatkokaudelle Kaisa Nurmista liittohallituksen varsinaiseksi jäseneksi tai varajäseneksi.

Kaisa on ollut pitkään aktiivinen yhdistystoimija ja menneellä liittohallituskaudella hän on myös osallistunut aktiivisesti kokouksiin, sekä on erittäin kiinnostunut tästä luottamustehtävästä. Kokemustensa perusteella hänellä on liittohallitukseen annettavana näkemyksiä asioihin ja ajamaan sairastavien etuja. Toiminnassaan hän on huolellinen sekä muut huomioon ottava ja hoitaa luotettavasti tehtävänsä, joihin on lupautunut. Kemijärveltä kotoisin oleva Kaisa Nurminen on 48-vuotias ja asuu tällä hetkellä Oulussa.

Koulutukseltaan hän on aikuiskasvatustieteen maisteri sekä biotekniikan insinööri.

Työkokemusta Kaisalla on monenlaisista työtehtävistä opetustoimissa sekä laborantin työssä. Kaisa omaa myös vahva englannin- ja ruotsinkielen osaaminen.

Kaisa on sairastunut nuorella iällä epilepsiaan. Hän on jo silloin lähtenyt mukaan Epilepsialiiton Nuoret Liekit -toimintaan. Tällä hetkellä Kaisa on Pohjois-Pohjanmaan epilepsiayhdistyksen tiedotusvastaava ja toinen jäsenrekisterinhoitaja.

Hänellä on omakohtaista kokemusta vagushermostimulaattori leikkauksesta ja ilman ajo-oikeutta elämisestä pohjoisen olosuhteissa. Kaisalla on työkokemusta opettajan työstä ja näkemystä lasten kanssa toimimisesta. Kielitaidosta on ollut hyötyä annettaessa tietoa epilepsiaa sairastaville maahanmuuttajille. Hän tulee luontevasti toimeen monen ikäisten ja erilaisten ihmisten kanssa.

Yllä olevan selvityksen pohjalta olemme valmiita tukemaan Kaisa Nurmisen valintaa Epilepsialiiton liittohallitukseen.

Pohjois-Pohjanmaan epilepsiayhdistys ry

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?