Mun juttu-kurssi epilepsiaa sairastaville nuorille ja vanhemmille

Järjestäjä: EPILEPSIALIITTO
Tapahtuman tyyppi: Lasten ja nuorten kurssi

Ajankohta

- -

Ilmoittautuminen päättyy:

Paikka

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Osoite

Aleksanterinkatu 14

Tietoja:

Verkkotapaamiset ma 4.11. ja ma 25.11. klo 17.30–19.00
Lähijakso pe-la 15.11.–16.11. Solo Sokos Hotel Seurahuone, Lahti

Kurssin kohderyhmä
Kurssi on suunnattu yksinäisyyttä kokeville, alle 18-vuotiaille, epilepsiaa sairastaville nuorille ja heidän vanhemmilleen. Kurssille voivat hakea myös kaikki muut ikäryhmään kuuluvat nuoret ja heidän vanhempansa. 
 
Kurssin tavoitteet ja ohjelma
Suurin osa kurssin ohjelmasta järjestetään nuorille ja vanhemmille erikseen. Kurssilla tutustut muihin nuoriin, joille epilepsiaan liittyvät asiat ovat omakohtaisesti tuttuja. Nuorten omassa porukassa on luonteva jutella epilepsiasta ja sen vaikutuksista omaan elämään. Luvassa myös rentoa ja kivaa yhteistä tekemistä. Kurssin kautta saat vahvistusta ja luottamusta epilepsian kanssa pärjäämiseen ja kokemuksen, ettet ole tilanteesi kanssa yksin.  

Vanhemmat saavat omassa ryhmässään mahdollisuuden jakaa vanhemmuuteen, nuoren epilepsiaan ja itsenäistymiseen liittyviä ajatuksiaan mukavaa ajanviettoa unohtamatta. Vertaistuen kautta luottamus omaan ja nuoren pärjäämiseen saavat uutta vahvistusta. 

Majoitus ja kustannukset
Nuoret majoittuvat hotellissa vanhempiensa kanssa. Täysihoito ja kurssin ohjelma ovat maksuttomia sekä nuorille että vanhemmille. Matkakakuluista osallistujat vastaavat itse. Kurssiohjelmaa luotsaa Epilepsialiiton kurssityöryhmä. Yöaikaan kurssilla ei ole Epilepsialiiton työntekijöiden päivystystä.  

Hae mukaan kurssille
Hae mukaan viimeistään 6.10. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuaikana tai noin viikon sisällä hakuajan päättymisestä. Lisätietoja kurssista yhteisövalmentaja Aida Mikkolalta, aida.mikkola@epilepsia.fi, p. 050 512 6617.
 
Lisätietoja kurssille hakemisesta ja valintakriteereistä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). 

Ilmoittaudu tästä