STEA-jäsenjärjestöavustus, Yhdistysvartit ja tulevat koulutukset

Epilepsialiitto hakee STEAlta vuosittain kohdennettua AK4-avustusta jäsenjärjestöjen toimintaan. Avustetun toiminnan avulla mahdollistetaan paikallisyhdistysten perustoimintaa sekä matalan kynnyksen vertaistoimintaa ja tiedon jakamista.

Epilepsiayhdistykset hakevat tulevan vuoden avustusta Epilepsialiitolta pääsääntöisesti loppukesästä ja selvittävät edellisen vuoden avustuksen käytön talvella. Epilepsialiitto tarjoaa avustuksen käyttöön ja hallinnointiin tukea ja ohjausta sekä järjestää säännöllisesti koulutusta. Tällä sivulla on avustuksen hakuun ja hallinnointiin liittyvää materiaalia, joka on epilepsiayhdistysten käytettävissä.

Ajankohtaista: STEAn avustuspäätöksiä odotetaan joulukuussa

Epilepsiayhdistykset hakivat Epilepsialiitosta STEA-jäsenjärjestöavustusta vuodelle 2023 toimittamalla hakemuksen elokuun loppuun mennessä. Niiden pohjalta Epilepsialiitto valmisteli avustushakemuksen STEAlle syyskuun loppuun mennessä. STEA julkaisee oman avustusehdotuksensa joulukuussa ja STM vahvistaa päätökset tammi-helmikuussa. Epilepsialiitto tiedottaa yhdistyksiä joulukuussa.  Sopimukset avustuksen käytöstä lähetetään yhdistyksiin helmikuussa.

Uutta: Varaa aika yhdistyksellesi Yhdistysvarttiin

Tarjoamme tukea epilepsiayhdistysten STEA-jäsenjärjestöavustusten käyttöön ja selvitysten tekemiseen liittyen yhdistyskohtaisissa Yhdistysvarteissa. Yhdistysvartit ovat Teamsin välityksellä tapahtuvia lyhyitä tapaamisia, jotka on tarkoitettu epilepsiayhdistysten STEA-jäsenjärjestöavustuksesta vastaaville vapaaehtoisille.  Varaa aika yhdistyksellesi Yhdistysvarttiin ja tule kysymään neuvoa, vinkkejä tai vain juttelemaan STEA-avustuksen käyttöön liittyen. Epilepsialiitosta paikalla Yhdistysvarteissa Piritta ja Milla. Aikoja varattavissa tammikuussa, helmikuussa ja maaliskuussa. Varaa aika täällä! 

Aiempien koulutusten diaesitykset

Tiedostomuoto: PDF

Helpotusta hallintoon -koulutusdiat 10.3.2022

Kuvaus tiedostosta: Helpotusta hallintoon- koulutus, jossa käsiteltiin STEA-jäsenjärjestöavustuksen perusasioita järjestettiin 10.3.2022 Teams-yhteydessä. Koulutuksen diat epilepsiayhdistysten käytettävissä.

Lataa tiedosto
Tiedostomuoto: PDF

Helpotusta hallintoon - koulutusdiat 22.3.2022

Kuvaus tiedostosta: Helpotusta hallintoon- koulutus, jossa käsiteltiin STEA-jäsenjärjestöavustuksen käytön selvityksen perusteita Teams-yhteydellä. Koulutuksen diat epilepsiayhdistysten käytettävissä.

Lataa tiedosto
Tiedostomuoto: PDF

Helpotusta hallintoon -koulutusdiat 7.6.2022

Kuvaus tiedostosta: Helpotusta hallintoon- koulutus, jossa käsiteltiin vuoden 2023 STEA-jäsenjärjestöavustuksen hakua ja siihen liittyviä lomakkeita. Koulutuksen diat epilepsiayhdistysten käytettävissä.

Lataa tiedosto

Ota yhteyttä!

Piritta Selin

Vastaan Epilepsialiiton järjestötoiminnan kehittämisestä ja toteuttamisesta sekä toimin vapaaehtois- ja vertaistoiminnan valtakunnallisena koordinaattorina. Toimin Epilepsialiitossa tietosuojavastaavana.

Milla Haglund

Vastaan Epilepsialiiton yleishallinnosta ja asiakaspalvelusta sekä toimin liiton talous- ja palkkahallinnon controllerina.

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?