STEA-avustus, Yhdistyshetkoset ja tulevat koulutukset

Epilepsialiitto hakee STEAlta vuosittain kohdennettua AK4-avustusta jäsenjärjestöjen toimintaan. Avustetun toiminnan avulla mahdollistetaan paikallisyhdistysten perustoimintaa sekä matalan kynnyksen vertaistoimintaa ja tiedon jakamista.

Epilepsiayhdistykset hakevat tulevan vuoden avustusta Epilepsialiitolta pääsääntöisesti loppukesästä ja selvittävät edellisen vuoden avustuksen käytön talvella. Epilepsialiitto tarjoaa avustuksen käyttöön ja hallinnointiin tukea ja ohjausta sekä järjestää säännöllisesti koulutusta.

Ajankohtaista: Avustussopimukset 2023 ja käytön selvitys 2022

STM vahvisti vuoden 2023 avustukset helmikuussa ja maaliskuun alussa lähetimme yhdistyksiin allekirjoitettavaksi sopimukset avustuksen käytöstä. Sopimukset lähettiin allekirjoitettavaksi yhdistysten toiveiden mukaisesti joko Visma Signin avulla sähköisesti tai aiempien vuosien tapaan paperisena. Sopimukset tulee allekirjoittaa 15.4.2023 mennessä.

Vuoden 2022 jäsenjärjestöavustuksen käytön selvityslomake löytyy tämän sivun lopusta. Selvitys liitteineen tulee palauttaa Epilepsialiittoon 15.4.2023 mennessä.

Yhdistyshetkonen tarjoaa tukea avustuksen käyttöön

Tarjoamme tukea epilepsiayhdistysten STEA-jäsenjärjestöavustusten käyttöön ja selvitysten tekemiseen yhdistyskohtaisissa Yhdistyshetkosessa. Yhdistyshetkoset ovat Teamsin välityksellä tapahtuvia lyhyitä tapaamisia, jotka ovat tarkoitettu epilepsiayhdistysten STEA-avustuksesta vastaaville vapaaehtoisille.

Yhdistysaktiivi varaa ajan ja kerää yhteiselle linjalle muita avustuksesta vastaavia oman yhdistyksen toimijoita.  Varatkaa siis aika yhdistyksellenne Yhdistyshetkoseen ja tulkaa kysymään neuvoa, vinkkejä tai vain juttelemaan STEA-avustuksen käyttöön liittyen. Epilepsialiitosta paikalla Piritta ja Milla. Aikoja varattavissa tammikuussa, helmikuussa ja maaliskuussa. Varaa aika täällä! 

Selvityslomake 2022 ja aiempien STEA-koulutusten diat

Tiedostomuoto: EXCEL

STEA-avustuksen 2022 käytön selvityslomake

Kuvaus tiedostosta: STEA-jäsenjärjestöavustuksen vuoden 2022 käytetyn avustuksen selvityslomakkeella epilepsiayhdistykset raportoivat oman yhdistyksen avustuksen käytön. Lomake liitteineen palautetaan Epilepsialiittoon 15.4.2023 mennessä.

Lataa tiedosto
Tiedostomuoto: PDF

Helpotusta hallintoon - jäsenjärjestöavustuksen käytön selvitys 2022

Kuvaus tiedostosta: Helpotusta hallintoon- koulutus, jossa käsiteltiin STEA-jäsenjärjestöavustuksen käytön selvityksen perusteita Teams-yhteydellä. Koulutuksen diat ovat epilepsiayhdistysten käytettävissä.

Lataa tiedosto
Tiedostomuoto: PDF

Helpotusta hallintoon -perustietoa STEA-jäsenjärjestöavustuksesta epilepsiayhdistyksille koulutusdiat

Kuvaus tiedostosta: Helpotusta hallintoon- koulutus, jossa käsiteltiin STEA-jäsenjärjestöavustuksen perusasioita järjestettiin 10.3.2022 Teams-yhteydessä. Koulutuksen diat epilepsiayhdistysten käytettävissä.

Lataa tiedosto

Ota yhteyttä!

Piritta Selin

Vastaan Epilepsialiiton järjestötoiminnan kehittämisestä ja toteuttamisesta sekä toimin vapaaehtois- ja vertaistoiminnan valtakunnallisena koordinaattorina. Toimin Epilepsialiitossa tietosuojavastaavana.

Milla Haglund

Vastaan Epilepsialiiton yleishallinnosta ja asiakaspalvelusta sekä toimin liiton talous- ja palkkahallinnon controllerina.

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?