STEA-jäsenjärjestöavustus ja tulevat koulutukset

Epilepsialiitto hakee STEAlta vuosittain kohdennettua AK4-avustusta jäsenjärjestöjen toimintaan. Avustetun toiminnan avulla mahdollistetaan paikallisyhdistysten perustoimintaa sekä matalan kynnyksen vertaistoimintaa ja tiedon jakamista.

Epilepsiayhdistykset hakevat tulevan vuoden avustusta Epilepsialiitolta pääsääntöisesti loppukesästä ja selvittävät edellisen vuoden avustuksen käytön talvella. Epilepsialiitto tarjoaa avustuksen käyttöön ja hallinnointiin tukea ja ohjausta sekä järjestää säännöllisesti koulutusta.

Apua ja tukea avustukseen hakuun

Onko avustuksen haku uutta tai haluatko muuten vain kuulla, mitä STEA-jäsenjärjestöavustuksellemme kuuluu? Voit aina olla yhteydessä meihin, mutta järjestämme myös yhteisen Teams-illan avustukseen hakuun liittyen. Voit tulla kysymään vinkkejä tai saamaan ideoita muiden kysymyksistä:

  • ke 21.8.2024 klo 17-18.30 Helpotusta hallintoon – STEA-jäsenjärjestöavustuksen 2025 haku. Ilmoittautumista ennakkoon ei tarvita, vaan voit liittyä kokoukseen suoraan tästä: Liity kokoukseen klikkaamalla tästä

Hakemuslomake 2025

Tiedostomuoto: WORD

STEA-jäsenjärjestöavustuksen 2025 hakulomake sähköisesti täytettävä

Kuvaus tiedostosta: Tietokoneella täytettävä versio vuoden 2025 STEA-avustuksen hakulomakkeesta epilepsiayhdistysten käyttöön. Hakemukset liitteineen toimitetaan palautus@epilepsia.fi tai kirjepostina Epilepsialiittoon.

Lataa tiedosto
Tiedostomuoto: WORD

STEA-jäsenjärjestöavustuksen 2025 hakulomake tulostettava versio

Kuvaus tiedostosta: Tulostettava versio vuoden 2025 STEA-avustuksen hakulomakkeesta epilepsiayhdistysten käyttöön. Hakemukset liitteineen toimitetaan palautus@epilepsia.fi tai kirjepostina Epilepsialiittoon.

Lataa tiedosto

Ota yhteyttä!

Piritta Selin

Vastaan järjestötoiminnan kehittämisestä sekä valtakunnallisesta vapaaehtois- ja vertaistoiminnasta. Toimin tietosuojavastaavana.

Heli Lehtimäki

Vastaan Epilepsialiiton asiakaspalvelusta ja toimin jäsenyhdistysten tukena. Vastuullani ovat jäsenasiat, osoitteenmuutokset sekä materiaalitilaukset. Toimin rekisteriasioiden yhteyshenkilönä.

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?