STEA-avustus, Yhdistyshetkoset ja tulevat koulutukset

Epilepsialiitto hakee STEAlta vuosittain kohdennettua AK4-avustusta jäsenjärjestöjen toimintaan. Avustetun toiminnan avulla mahdollistetaan paikallisyhdistysten perustoimintaa sekä matalan kynnyksen vertaistoimintaa ja tiedon jakamista.

Epilepsiayhdistykset hakevat tulevan vuoden avustusta Epilepsialiitolta pääsääntöisesti loppukesästä ja selvittävät edellisen vuoden avustuksen käytön talvella. Epilepsialiitto tarjoaa avustuksen käyttöön ja hallinnointiin tukea ja ohjausta sekä järjestää säännöllisesti koulutusta.

Yhdistyshetkonen tarjoaa tukea avustuksen käyttöön

Tarjoamme tukea epilepsiayhdistysten STEA-jäsenjärjestöavustusten käyttöön ja selvitysten tekemiseen yhdistyskohtaisissa Yhdistyshetkosessa. Yhdistyshetkoset ovat Teamsin välityksellä tapahtuvia lyhyitä tapaamisia, jotka ovat tarkoitettu epilepsiayhdistysten STEA-avustuksesta vastaaville vapaaehtoisille.

Yhdistysaktiivi varaa ajan ja kerää yhteiselle linjalle muita avustuksesta vastaavia oman yhdistyksen toimijoita.  Varatkaa siis aika yhdistyksellenne Yhdistyshetkoseen ja tulkaa kysymään neuvoa, vinkkejä tai vain juttelemaan STEA-avustuksen käyttöön liittyen.

Aloitimme Yhdistyshetkosten kokeilun talvella 2023 ja tapasimme muutamien yhdistysten kanssa. Aikoja avautuu taas syksyllä 2023. Varaa aika syksyllä täällä! 

Hakulomake 2024 ja aiempien STEA-koulutusten diat

Tiedostomuoto: PDF

Avustuksen 2024 hakulomake tulostettava versio

Kuvaus tiedostosta: Epilepsiayhdistyksillä on mahdollisuus hakea Epilepsialiitolta STEA-jäsenjärjestöavustusta oheisen lomakkeen avulla 31.8.2023 mennessä. Tulosta, täytä sekä toimita se liitteineen Epilepsialiittoon.

Lataa tiedosto
Tiedostomuoto: WORD

Avustuksen 2024 hakulomake sähköisesti täytettävä

Kuvaus tiedostosta: Epilepsiayhdistyksillä on mahdollisuus hakea Epilepsialiitolta STEA-jäsenjärjestöavustusta oheisen lomakkeen avulla 31.8.2023 mennessä. Täytä lomake tietokoneellasi ja toimita se liitteineen Epilepsialiittoon.

Lataa tiedosto
Tiedostomuoto: PDF

Helpotusta hallintoon - jäsenjärjestöavustuksen haku 2024

Kuvaus tiedostosta: Helpotusta hallintoon- koulutus 15.5.2023, jossa käsiteltiin STEA-jäsenjärjestöavustuksen hakemisen perusteita Teams-yhteydellä. Koulutuksen diat ovat epilepsiayhdistysten käytettävissä.

Lataa tiedosto
Tiedostomuoto: PDF

Helpotusta hallintoon - jäsenjärjestöavustuksen käytön selvitys 2022

Kuvaus tiedostosta: Helpotusta hallintoon- koulutus, jossa käsiteltiin STEA-jäsenjärjestöavustuksen käytön selvityksen perusteita Teams-yhteydellä. Koulutuksen diat ovat epilepsiayhdistysten käytettävissä.

Lataa tiedosto
Tiedostomuoto: PDF

Helpotusta hallintoon -perustietoa STEA-jäsenjärjestöavustuksesta epilepsiayhdistyksille koulutusdiat

Kuvaus tiedostosta: Helpotusta hallintoon- koulutus, jossa käsiteltiin STEA-jäsenjärjestöavustuksen perusasioita järjestettiin 10.3.2022 Teams-yhteydessä. Koulutuksen diat epilepsiayhdistysten käytettävissä.

Lataa tiedosto

Ota yhteyttä!

Piritta Selin

Vastaan Epilepsialiiton järjestötoiminnasta sekä toimin vapaaehtois- ja vertaistoiminnan valtakunnallisena koordinaattorina. Toimin Epilepsialiitossa tietosuojavastaavana.

Heli Lehtimäki

Vastaan Epilepsialiiton asiakaspalvelusta ja toimin jäsenyhdistysten tukena. Vastuullani ovat jäsenasiat, osoitteenmuutokset sekä materiaalitilaukset. Toimin rekisteriasioiden yhteyshenkilönä.

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?