Pieni ele-keräys

Seuraava pieni ele -keräys keväällä 2023

Seuraava pieni ele -keräys on eduskuntavaalien aikaan 22.–28.3. ja 2.4.2023 äänestyspisteillä. Lahjoitukset käytetään kotimaan vammaisten ja pitkäaikaissairaiden hyväksi. Epilepsialiitto on pieni ele -keräyksen jäsenjärjestö.

Houkuttele lipaskerääjiä mukaan vapaaehtoisiksi!

Voit käyttää yhdistyksessäsi seuraavaa valmista mainostekstiä, jonka voi laittaa esimerkiksi jäsenkirjeeseen:

Tule mukaan pieni ele -keräyksen lipasvahdiksi! Valitse itsellesi sopiva päivä tai tule mukaan useampana päivänä. Lipasvahtina autat oman kotipaikkakuntasi keräystä saamaan lahjoituksia hyvään tarkoitukseen.

Pieni ele -keräyksen erikoisuus on, että kerääjämme eivät pyydä lahjoituksia. Kerääjä vain vahtii keräyslipasta ja kiittää lahjoittajia. Lippaan äärellä tapaa oman kunnan tuttuja, ja voi vaikka kutoa samalla villasukkaa. Keräys on koettu mukavaksi ja helpoksi vapaaehtoistehtäväksi, joka ei sido pitkiksi ajoiksi kerrallaan. Lipasvahtivuorot ovat n. 2–3 tunnin vuoroja.

Ilmoittaudu lipasvahdiksi omaan paikallisyhdistykseesi!

Haluatko tietää lisää?

  • Keräyskoordinaattori Minna vastaa kysymyksiin sähköpostitse info@pieniele.fi ja puhelimitse 0400 887 114 (soittoaika arkisin klo 9–10 ja 13–15).
  • Täältä löydät pieni eleen nettisivut: www.pieniele.fi
  • Uutuutena pieni ele lähettää paikallisyhdistyksille myös uutiskirjeen, josta löytyy tietoa esimerkiksi avustusten käytöstä. Seuraava uutiskirje lähetetään vielä ennen kevään keräystä.

Alta löydät myös ajankohtaisimpia tiedotteita ja ohjeita suoraan pieni eleeltä.

Ohjeet ja tiedotteet

Tiedostomuoto: PDF

Avustusten käyttöohjeet 2022

Kuvaus tiedostosta: Täältä löydät tiedon pieni ele ry:n ohjeet ja säännöt avustusten käyttöön sekä raportointiin.

Lataa tiedosto
Tiedostomuoto: PDF

Tiedote: Vapaita kuntia tarjolla. Toimi nopeasti!

Kuvaus tiedostosta: Lista kunnista, joissa ei ole omaa keräystä maalis-huhtikuussa. Nämä kunnat ovat siis vapaita yhdistysten napattavaksi. Näihin kuntiin voi myös vain viedä keräysmateriaalit ja lippaan, jos lipasvahteja ei ole tarpeeksi. Jos listasta löytyy kunta, jonka paikallisyhdistyksenne haluaa hoitaa, ottakaa pikaisesti yhteyttä info@pieniele.fi

Lataa tiedosto

Kysy lisää

Tuuli Häärä

Tuotan sisältöjä digikanaviimme, tuen yhteisöämme viestinnässä sekä suunnittelen ja kehitän varainhankintaamme.

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?