Pieni ele-keräys

Ilmoita yhdistyksesi mukaan – pieni ele -keräys tulee pian!

Seuraava keräys on eduskuntavaalien aikaan 22.–28.3. ja 2.4.2023 äänestyspisteillä. Lahjoitukset käytetään kotimaan vammaisten ja pitkäaikaissairaiden hyväksi. Epilepsialiitto on pieni ele -keräyksen jäsenjärjestö.

Miksi yhdistykseksi kannattaa tulla keräämään?

• Valmis, toimiva työkalu varainhankintaan oman yhdistyksen toiminnan hyväksi.
• Yhdistykset kokevat keräyksen myönteisenä tapana tehdä yhteistyötä muiden paikallisten kanssa.
• Odotettavissa lahjoitustuottojen nousua koronakurimuksen jälkeen.
• Yhteistyö keräystoimiston kanssa koetaan helpoksi.
• Kerääminen koetaan helpoksi ja mukavaksi.
• Ihmisten kohtaamista keräyksen aikana pidetään piristävänä!
• 95 % lahjoituksista tulee käteisenä keräyslippaisiin.

Monille paikallisyhdistyksille pieni ele -keräyksestä saadut varat ovat perinne järjestää esimerkiksi jäsenistölle mukava retki tai tärkeää vertaistukitoimintaa. Keräyksen erikoisuus on, että kerääjämme eivät pyydä lahjoituksia. Kerääjä vain vahtii keräyslipasta ja kiittää lahjoittajia. Lippaan äärellä tapaa oman kunnan tuttuja, ja voi vaikka kutoa samalla villasukkaa. Keräys on koettu helpoksi vapaaehtoistehtäväksi, joka ei sido pitkiksi ajoiksi kerrallaan.

Uusien yhdistysten ilmoittautuminen 30.9. mennessä

Pieni tai suuri yhdistys, jokainen on tervetullut mukaan keräykseen omien resurssien mukaisesti. Jos yhdistyksenne ei ole ollut aiemmin mukana, pieni ele ottaa teidät mukaan avosylin! Uusien mukaan tulevien yhdistysten ilmoittautumisia otetaan vastaan 30.9.2022 asti.

Yhdistysten tietojen päivitys syyskuussa

Jokainen keräyksessä mukana ollut yhdistys saa automaattisesti pieneltä eleeltä yhdistyspäivityspyynnön syyskuun aikana. Päivityspyyntö lähtee myös niille yhdistyksille, jotka ovat olleet tauolla edellisessä keräyksessä.

Haluatko tietää lisää?

  • Tule mukaan etätapaamiseen to 1.9.2022 klo 13–13.30, jossa voit avoimesti kysyä keräyksestä lisää. Ilmoittaudu mukaan heti tai viimeistään 30.8. lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@pieniele.fi
  • Keräyskoordinaattori Minna vastaa myös kysymyksiin sähköpostitse info@pieniele.fi ja puhelimitse 0400 887 114 (soittoaika arkisin klo 9–10 ja 13–15).

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?