Yhdistyspankki

Yhdistyspankki on epilepsiayhdistysten vapaaehtoisille ja luottamushenkilöille tarkoitettu ajankohtaisen yhdistystiedon ja materiaalin kotipesä. Kokoamme Yhdistyspankkiin mm. koulutusmateriaaleja, Kaverikahvila-materiaaleja, ansiomerkkien hakuun liittyviä lomakkeita, STEA-jäsenjärjestöavustuslomakkeita, yhdistyksen toimintatietolomakkeita sekä ohjeita, joita yhdistys voi hyödyntää omassa toiminnassaan ja sen raportoinnissa. Kerromme sivulla kootusti myös tulevista vapaaehtoistoimijoiden koulutuksista tai muista yhdistystoimintaan liittyvistä ajankohtaisista asioista sekä vaikuttamistyöstä. 

Tutustu sivuihin ja materiaaleihin ja muista poiketa yhdistyspankissa myös myöhemmin, sillä päivitämme tänne epilepsiayhdistyksille räätälöityä tietoa lähes viikoittain!

Kysy muita koulutuksiamme!

Koulutukset tarjoavat tietoa, tukea ja työvälineitä vapaaehtoistyöhön. Kerromme tulevista epilepsiayhdistyksille suunnatuista koulutuksistamme tällä sivulla. Tulevat STEA-jäsenjärjestöavustusta koskevat koulutukset löydät täältä. Järjestämme tarpeen mukaan myös mm. Kilta-järjestelmän koulutusta, jossa tutustutaan ja perehdytään jäsenrekisterin hallintaan ja tapahtuman luomiseen sekä koulutusta epilepsiayhdistysten verkkosivujen päivittämiseen.  Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää heli.lehtimaki@epilepsia.fi tai p.050 401 5569

 

Kolmas poikkeamislaki voimassa kesäkuuhun 2022 asti

Kolmas väliaikainen poikkeamislaki yhdistyslaista on voimassa 8.5.2021-30.6.2022. Uudessa poikkeamislaissa on pidetty ennallaan edellisten poikkeamislakien mahdollistamat yhdistysten kokousten järjestämiseen liittyvät työkalut, joita ovat etäosallistuminen, asiamiehen käyttö ja sitova ennakkoilmoittautuminen.

Uusi poikkeamislaki antaa mahdollisuuden valmistautua vuoden 2022 kevään kokouksiin hyvissä ajoin sääntöjen määräämänä ajankohtana turvallisesti ja yhdistysdemokratiaa kunnioittavalla tavalla. Lue lisää.

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?