Yhdistyspankki

Yhdistyspankki on epilepsiayhdistysten vapaaehtoisille ja luottamushenkilöille tarkoitettu ajankohtaisen yhdistystiedon ja materiaalin kotipesä. Kokoamme Yhdistyspankkiin erilaista materiaalia, lomakkeita ja ohjeita, joita yhdistys voi hyödyntää omassa toiminnassaan ja sen raportoinnissa. Kerromme kootusti myös tulevista yhdistyskoulutuksista tai muista ajankohtaisista asioista kuten vaikuttamisesta.

Ajankohtaista tietoa epilepsiayhdistyksille

Vuosi lähenee loppuaan ja tulevan vuoden tapahtumia on jo hyvä silmäillä. Yhdistyspankkiin on päivitetty paljon uutta materiaalia. Muun muassa Helpotusta hallintoon, tukea toimintaan koulutuksia on lisätty ja uudet Yhdistysvartit auttavat STEA-avustusasioissa. Myös ansiomerkkien hakuaika on käsillä sekä Epilepsiateko-ehdotuksia voi jättää helmikuulle asti. Lisäksi Uusiutuva yhteisö uudistustyö etenee ja kättä pidempää uusien toimintojen kokeiluun ja viestintään löytyy myös Yhdistyspankista. Tutustu!

Koulutuksista tukea vapaaehtoistyöhön – tule mukaan!

Koulutukset tarjoavat tietoa, tukea ja työvälineitä vapaaehtoistyöhön. Kerromme Yhdistyspankissa kaikista yhdistystoimintaa tukevista tulevista koulutuksistamme. Järjestämme tarpeen mukaan myös mm. Kilta-järjestelmän koulutusta, jossa tutustutaan ja perehdytään jäsenrekisterin hallintaan ja tapahtuman luomiseen sekä koulutusta epilepsiayhdistysten verkkosivujen päivittämiseen.  Ota rohkeasti yhteyttä heli.lehtimaki@epilepsia.fi tai p.050 401 5569 ja toivo koulutusta teidän yhdistyksenne tarpeisiin!