Yhdistyspankki

Yhdistyspankki on epilepsiayhdistysten vapaaehtoisille ja luottamushenkilöille tarkoitettu ajankohtaisen tiedon ja materiaalin kotipesä. Kokoamme Yhdistyspankkiin erilaista materiaalia, lomakkeita ja ohjeita, joita yhdistys voi hyödyntää omassa toiminnassaan ja sen raportoinnissa. Kerromme myös tulevista yhdistyskoulutuksista tai muista ajankohtaisista asioista.

Yhdistyslakimuutokset pähkinänkuoressa

Opintokeskus Sivis ja SOSTE järjestivät (27.1.2023) yhdessä webinaarin, jonka aiheena oli yhdistyslain muutokset. Katso Yhdistyslakimuutokset pähkinänkuoressa -webinaarin tallenne ja saa tuoretta tietoa yhdistyslain muutoksista SOSTEn lakimies Patrik Metsätähden kertomana.

Webinaarin diaesitys

Tiedostomuoto: PDF

Patrik Metsätähti, Yhdistyslain uudistukset

Kuvaus tiedostosta: Sosten lakimies Patrik Metsähtähti kertoo webinaarissa esittämissään dioissa yhdistyslain uusista muutoksista.

Lataa tiedosto

Koulutuksista tukea vapaaehtoistyöhön

Koulutukset tarjoavat tietoa, tukea ja työvälineitä vapaaehtoistyöhön. Järjestämme tarpeen mukaan myös mm. Kilta-järjestelmän koulutusta, jossa tutustutaan ja perehdytään jäsenrekisterin hallintaan ja tapahtuman luomiseen sekä koulutusta epilepsiayhdistysten verkkosivujen päivittämiseen.  Ota rohkeasti yhteyttä heli.lehtimaki@epilepsia.fi tai p.050 401 5569 ja pyydä koulutusta teidän yhdistyksenne tarpeisiin!