Viestintä yhdistyksissä

Täältä löydät aineistoja, joita voit vapaasti hyödyntää yhdistyksesi viestinnässä. Yhteisten viestien avulla voimme tehdä yhteisömme toimintaa tunnetuksi ja kertoa, miksi sitä kannattaa tukea. Voit hyödyntää aineistoja esimerkiksi silloin, kun haluat herättää mahdollisten uusien jäsenien kiinnostuksen tai markkinoida yhdistyksesi toimintaa jo mukana oleville jäsenille.

Toiminnan ja jäsenyyden markkinointi

Alla olevia viestejä ja yhteisömme tarinaa voit käyttää, kun haluat markkinoida toimintaanne tai yhdistyksen jäsenyyttä. Viestit sopivat esimerkiksi somejulkaisuihin, nettisivuille, yhdistyksen esitteisiin tai jäsenkirjeeseen.

Viestit

  • Kun elämän aakkoset menevät uusiksi. Me tuemme sinua.
  • Elämä hakee vertaistaan. Tuetaan toisiamme.
  • Elämää ennen kaikkea. Tue toimintaamme.
  • Joka sadas. Niin yleistä se on. Tule mukaan.
  • Tehdään elämän tarinamme näkyviksi. Tule mukaan.

Yhteisömme tarina

Joka sadas Suomessa sairastaa epilepsiaa. Niin yleistä se on.

Kuka tahansa meistä voi sairastua: joku lapsena, toinen aikuisena. Niin sinä kuin minäkin. Esimerkiksi onnettomuuden seurauksena.

Vakava sairaus on kriisi isolla koolla. Mielen valtaavat huoli, kysymysmerkit, pelottavat termit ja oudot sanat. Elämän aakkoset menevät uusiksi.

Silloin tarvitaan rinnalle luotettava tulkki, joka ymmärtää, kuuntelee ja rohkaisee eteenpäin. Joka tarjoaa tietoa, samaistuttavia tarinoita ja aitoja kohtaamisia niitä kaipaavalle.

Joka auttaa jäsentämään elämän aakkoset takaisin paikoilleen.

Valmiit kuvat viestintään

Alta löydät valmiita kuvia yhteisillä viesteillämme. Voit käyttää kuvia vapaasti. Tiedostojen kuvauksissa on kerrottu esimerkkejä, miten kuvia voi käyttää. Lataa kuvat omalle koneellesi painamalla  ”Lataa tiedosto” -linkkiä. Klikkaamalla hiiren oikealla näppäimellä, voit avata tai tallentaa kuvan.

Kuvat

Tiedostomuoto: PNG

Elämää ennen kaikkea -kuva

Kuvaus tiedostosta: Teksti: "Elämää ennen kaikkea. Tule mukaan." Kuvaa voi käyttää esimerkiksi Instagram- tai Facebook-julkaisuna.

Lataa tiedosto
Tiedostomuoto: PNG

Joka sadas -kuva

Kuvaus tiedostosta: Teksti: "Joka sadas. Niin yleistä se on. Tule mukaan." Kuvaa voi käyttää esimerkiksi Instagram- tai Facebook-julkaisuna.

Lataa tiedosto
Tiedostomuoto: PNG

Elämä hakee vertaistaan -kuva

Kuvaus tiedostosta: Teksti: "Elämä hakee vertaistaan. Tuetaan toisiamme." Kuvaa voi käyttää esimerkiksi Instagram- tai Facebook-julkaisuna.

Lataa tiedosto
Tiedostomuoto: PNG

Elämän tarinamme -kuva

Kuvaus tiedostosta: Teksti: "Tehdään elämän tarinamme näkyviksi. Tule mukaan." Kuvaa voi käyttää esimerkiksi Instagram- tai Facebook-julkaisuna.

Lataa tiedosto
Tiedostomuoto: PNG

Elämän aakkoset -kuva

Kuvaus tiedostosta: Teksti: "Kun elämän aakkoset menevät uusiksi. Me tuemme sinua." Kuvaa voi käyttää esimerkiksi Instagram- tai Facebook-julkaisuna.

Lataa tiedosto
Tiedostomuoto: PNG

Elämää ennen kaikkea -banneri

Kuvaus tiedostosta: Teksti: "Elämää ennen kaikkea. Tule mukaan." Kuvaa voi käyttää esimerkiksi Twitterissä oman profiilin bannerina.

Lataa tiedosto
Tiedostomuoto: PNG

Joka sadas - banneri

Kuvaus tiedostosta: Teksti: "Joka sadas. Niin yleistä se on. Tule mukaan." Kuvaa voi käyttää esimerkiksi Twitterissä oman profiilin bannerina.

Lataa tiedosto

Kysy lisää

Tuuli Koskinen

Tuotan sisältöjä digikanaviimme, tuen yhteisöämme viestinnässä sekä suunnittelen ja kehitän varainhankintaamme.

Elina Kelola

Vastaan Epilepsialiiton viestinnästä ja toimin Epilepsialehden toimitussihteerinä.