Ansiomerkkien haku

Epilepsiayhdistykset voivat hakea ansiomerkkejä henkilöille, jotka ovat ansiokkaasti toimineet Epilepsialiiton ja/tai epilepsiayhdistysten hyväksi tai muutoin toimillaan edistäneet epilepsiaa sairastavien ihmisten ja heidän läheistensä arkea.

Epilepsialiiton hallitus käsittelee ansiomerkkihakemukset vuosittain tammikuun kokouksessaan. Ansiomerkkihakemukset tulee toimittaa liiton hallitukselle tammikuun alkuun mennessä yhdistyksen virallisella/virallisilla allekirjoituksilla varustettuna.

Ohessa ansiomerkkihakemuslomake, jolla yhdistys voi hakea Epilepsialiiton kultaisia ja hopeisia ansiomerkkejä ansioituneille luottamus- ja vapaaehtoistoimijoillenne. Lisäksi luettavaksi aiemmat ansiomerkkien saajat 1989-2022.

Hakemuslomake ja Epilepsialiiton ansiomerkin saaneet 1989-2022

Tiedostomuoto: PDF

Ansiomerkkihakemus

Kuvaus tiedostosta: Ansiomerkkihakemus tulostettava (pdf) epilepsiayhdistysten käyttöön.

Lataa tiedosto
Tiedostomuoto: WORD

Ansiomerkkihakemus sähköisesti täytettävä

Kuvaus tiedostosta: Ansiomerkkihakemus sähköisesti täytettävä (word) epilepsiayhdistysten käyttöön. Hakemuksen voi täyttää omalla koneella.

Lataa tiedosto
Tiedostomuoto: PDF

Ansiomerkkien saajat 1989-2022

Kuvaus tiedostosta: Tässä listassa on lueteltu hopeisen ja kultaisen ansiomerkin saajat vuosilta 1989-2022.

Lataa tiedosto

Ota yhteyttä!

Heli Lehtimäki

Vastaan Epilepsialiiton asiakaspalvelusta ja toimin jäsenyhdistysten tukena. Vastuullani ovat jäsenasiat, osoitteenmuutokset sekä materiaalitilaukset. Toimin rekisteriasioiden yhteyshenkilönä.

Milla Haglund

Vastaan Epilepsialiiton yleishallinnosta ja asiakaspalvelusta sekä toimin liiton talous- ja palkkahallinnon controllerina.

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?