Ansiomerkkien haku

Epilepsiayhdistykset voivat hakea 10v ja 20v ansiomerkkejä sekä uutena 30v huomionosoitusta henkilöille, jotka ovat ansiokkaasti toimineet Epilepsialiiton ja/tai epilepsiayhdistysten hyväksi tai muutoin toimillaan edistäneet epilepsiaa sairastavien ihmisten ja heidän läheistensä arkea.

Epilepsialiiton hallitus käsittelee hakemukset vuosittain tammikuun kokouksessaan. Hakemukset tulee toimittaa liiton hallitukselle tammikuun alkuun mennessä yhdistyksen virallisella/virallisilla allekirjoituksilla varustettuna.

Ohessa ansiomerkki- ja huomionosoitushakemuslomake, jolla yhdistys voi hakea Epilepsialiiton kultaisia ja hopeisia ansiomerkkejä sekä 30v huomionosoitusta ansioituneille luottamus- ja vapaaehtoistoimijoillenne. Lisäksi luettavaksi aiemmat ansiomerkkien saajat 1989-2022.

Hakemuslomake ja Epilepsialiiton ansiomerkin saaneet 1989-2022

Tiedostomuoto: PDF

Ansiomerkki- ja huomionosoitushakemus tulostettava

Kuvaus tiedostosta: Ansiomerkki- ja huomionosoitushakemus tulostettava (pdf) epilepsiayhdistysten käyttöön.

Lataa tiedosto
Tiedostomuoto: WORD

Ansiomerkki- ja huomionosoitushakemus sähköisesti täytettävä

Kuvaus tiedostosta: Ansiomerkki- ja huomionosoitushakemus sähköisesti täytettävä (word) epilepsiayhdistysten käyttöön. Hakemuksen voi täyttää omalla koneella.

Lataa tiedosto
Tiedostomuoto: PDF

Ansiomerkkien saajat 1989-2023

Kuvaus tiedostosta: Tässä listassa on lueteltu hopeisen ja kultaisen ansiomerkin saajat vuosilta 1989-2023.

Lataa tiedosto

Ota yhteyttä!

Heli Lehtimäki

Vastaan Epilepsialiiton asiakaspalvelusta ja toimin jäsenyhdistysten tukena. Vastuullani ovat jäsenasiat, osoitteenmuutokset sekä materiaalitilaukset. Toimin rekisteriasioiden yhteyshenkilönä.

Milla Haglund

Vastaan Epilepsialiiton yleishallinnosta ja asiakaspalvelusta sekä toimin liiton talous- ja palkkahallinnon controllerina.

Mitä mieltä olet sivun sisällöstä?